Projecten // Succesvolle pilot: lift in huurhuis

Deel dit project!

Succesvolle pilot: lift in huurhuis, Beilen

Een volwaardige huislift in een huurhuis? Waarom niet! Onze maatschappij vraagt om multifunctionele oplossingen op gebied van wonen en zorg. Niet alleen huisbezitters, maar ook huurders vragen hier om. Duurzaam ontwikkelde oplossingen die de levensloopbestendigheid van een huis of woning garanderen, én die ervoor zorgen dat je rustig oud kunt worden in je vertrouwde woning. Dat is de toekomst. Dat vindt ook Woonservice Westerbork. De woningcorporatie houdt zich actief bezig met verbetering van de woonkwaliteit én klopte bij Get Up Benelux aan voor een ‘smart’ oplossing voor hun huurwoningen. Het resulteerde in een pilot waarbij een personenlift in een huurwoning van de woningcorporatie werd geïnstalleerd.

De huislift van Get Up Benelux biedt een flexibele, betaalbare en esthetische maatwerkoplossing, die zowel in als aan de woning kan worden gebouwd. Inmiddels is de pilot succesvol afgerond. In de huurwoning van de familie Boer in Beilen werd een prachtige personenlift geïnstalleerd. Een feestelijk moment en een zeer welkome oplossing voor de bewoners die hierdoor nog jarenlang kunnen genieten van hun huurwoning.

Eind 2015 werd deze eerste lift officieel in gebruik genomen door Harro Eppinga, directeur-bestuurder van Woonservice, wethouder Midden-Drenthe Emko Dolfing en de bewoners.

Wilt u weten waarom een personenlift de oplossing is voor de bewoners van de Tulpenstraat 28 in Beilen? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi