Projecten // Stadkamer Zwolle

Deel dit project!

Stadkamer Zwolle, Zwolle

De nieuwe Stadkamer in het centrum van Zwolle heeft letterlijk voor iedereen alle etages geopend. Met de installatie van een Alpin Z300 is de Stadkamer Centrum, zoals het multifunctionele gemeentelijke gebouw heet, voor elke bezoeker bereikbaar en toegankelijk. De lift overbrugt een verdieping waardoor bezoekers ook de bovengelegen etage eenvoudig kunnen bereiken wanneer zij minder mobiel zijn.

De Stadkamer Centrum is een moderne versie van wat ‘vroeger’ een bibliotheek en leeszaal heette. In Zwolle is dit vormgegeven door diverse functies samen te brengen en de ruimte geschikt te maken voor alles op gebied van informatie en cultuureducatie. Een medialab, prettige werkplekken en een dakterras. Natuurlijk is er overal internet én liggen ook ‘papieren’ nieuwsbronnen als kranten en magazines naast de vele boeken voor de bezoekers klaar.

Opening Stadkamer

Het openingsweekend (21-22 april) trok maar liefst zo’n 8000 bezoekers. Zij waren allen onder de indruk van het prachtige resultaat en blij met de praktische bereikbaarheid van de locatie.

De Alpin Z300 is een praktische liftoplossing van Get Up Benelux die zich bij uitstek voor deze multifunctionele omgeving geschikt is. Wilt u informatie over de mogelijkheden van de Alpin Z300 of zoekt u een andere liftoplossing op maat? Neem gerust contact op,  wij helpen u graag persoonlijk verder.

Meer over het feestelijke openingsweekend, ziet u in de video via deze link.

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi