Projecten // Brede School De Bloktempel

Deel dit project!

Brede School De Bloktempel, Son

In Son en Breugel staat het nieuwe gebouw van Brede School De Bloktempel er spik en span bij. Het schoolgebouw biedt nu ruimte aan teams van de basisschool en de na- en tussenschoolse opvang. En natuurlijke aan tientallen blije kinderen. Op twee verdiepingen wordt het multifunctionele pand inmiddels intensief gebruikt. Niet nadat de opening werd verricht door niemand minder dan Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën. Als oud-leerling van De Bloktempel, was hij speciaal hiervoor naar Son gekomen.

Strak ontwerp

Het gebouw heeft in de grote centrale hal een brede trap én een prachtige 2-stops Motala. De lift is strak in het ontwerp van het gebouw opgenomen. Tijdens de nieuwbouw van De Bloktempel kon de montage dan ook op maat plaatsvinden. Dat de mogelijkheden qua interieur ook vertaalbaar zijn naar de lift, laat men in De Bloktempel goed zien.

Interieur

Het lijnenspel, kleurstelling en accessoires zijn op elkaar afgestemd. Zo is de in helderwit uitgevoerde lift voorzien van RVS handgreep aan de deur en ingebouwde deurdranger. In de lift is een houten leuning aangebracht en ligt een marmoleum vloerbedekking.

 

 

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi