Projecten // Huize St. Franciscus

Deel dit project!

Huize St. Franciscus, Veendam

Bereikbaarheid en toegankelijkheid zijn weer geborgd in Huize St. Franciscus. In de Veendamse locatie van Woonzorg Nederland is een nieuwe mindervalidenlift geplaatst in de entreehal. Het gebouw is hiermee op een veilige manier toegankelijk voor al haar gebruikers en bezoekers.

De zorginstelling wil de locatie voor iedereen maximaal bereikbaar houden, ook voor mindervaliden en/of mensen die moeite hebben met traplopen of slecht ter been zijn. In Huize Franciscus stond al een heffer voor mindervaliden; echter deze voldeed niet meer aan de kwaliteits- en veiligheidsbehoefte. De vervanging kwam in de vorm van de Alpin die sinds kort de gebruiker naar de ‘andere’ verdieping brengt.

De Alpin Z300 is een gebruiksvriendelijke en praktische liftoplossing die in principe in elk gebouw kan worden geplaatst. Het is een eenvoudig bedienbaar hefplateau dat zowel binnen als buiten geplaatst kan worden (zie ons bericht over de Baron in De Efteling). Het enige wat er voor nodig is, is een wand om de installatie aan te bevestigen en een vlakke vloer (dus geen put!). De mindervalidenlift levert bovendien ruimtewinst op; immers de (vaak lange) oploophellingen zijn niet meer nodig. 

Meer informatie over onze mindervalidenheffer? Ga naar de pagina Alpin Z300.

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi