Over Get Up Liften // Werken en solliciteren

Werken en solliciteren

 

Get Up Liften wil een betrouwbare organisatie en een aantrekkelijke werkgever zijn die in staat is hoogwaardig personeel te vinden, te binden en te boeien. Ons werk moet goed zijn en het werken bij ons prettig en uitdagend met ruimte voor eigen initiatief. Onze organisatiestructuur is hierop afgestemd. Naast een heldere structuur is ook de sfeer en cultuur bepalend voor de resultaten. Collegialiteit, professionaliteit en flexibiliteit vormen een stabiele basis voor ons kwaliteitsdenken en doen! Zeggen wat je doet en doen wat je zegt; daar hechten we veel waarde aan.
Get Up groeit en ontwikkelt door. Ons organisatie-, kwaliteits- en personeelsbeleid groeit daarin mee, afgestemd op de organisatie en duidelijk voor de medewerkers.

Bij Get Up Liften zijn we altijd op zoek naar bevlogen en gemotiveerde medewerkers. Is er op dit moment geen vacature, maar wil je jouw interesse voor een functie bij ons kenbaar maken, dan nodigen we je uit een open sollicitatie te sturen.

Solliciteren?

Ben jij een ervaren monteur, gedreven sales- of inkoopprofessional? Heb je een afgeronde opleiding en/of relevante kennis op gebied van liftinstallatie(s) in huis? Dan komen we graag in contact met jou. Solliciteren bij Get Up kan altijd! Stuur een open sollicitatie waaruit jouw motivatie blijkt en vergeet je CV niet! Als jouw sollicitatie voldoende aanknopingspunten biedt, nodigen we je uit voor een eerste gesprek of houden wij jouw sollicitatiebrief zes maanden in ons portefeuillebestand voor eventuele toekomstige vacatures.

Stuur je sollicitatie, voorzien van jouw contactgegevens naar: info@getupbenelux.com.