Over Get Up Liften

Get in, Get up, Get there

Onze naam zegt het al. Get Up Liften staat voor bereikbaarheid. Op niveau, wel te verstaan.
Wij zetten ons graag in om elk niveau in huis, winkel of bedrijf bereikbaar te maken én te houden voor u.

Een lift is een steeds noodzakelijker onderdeel geworden van zowel onze privé- als bedrijfsomgeving. Voor particulieren die een leven lang willen genieten van hun huis is een lift een economisch slimme investering; het verhoogt de waarde van uw woning en u hoeft niet te verhuizen wanneer u ouder wordt of minder mobiel bent. In het zakelijk verkeer heeft vrijwel elk bedrijf tegenwoordig een liftinstallatie nodig. U wilt uw bezoekers immers letterlijk toegang bieden tot elk niveau van uw dienstverlening en bedrijf. En u wilt toch ook efficiënt werken en maximaal gebruikmaken van elke vierkante meter?

Dat is de visie van waaruit Get Up Liften werkt. Bereikbaarheid faciliteren met een maatwerkoplossing.
Het bieden van een liftoplossing op maat betekent voor ons: luisteren naar de klant, meedenken en adviseren om tot een geschikte liftoplossing te komen. Passend, in design, uitvoering én budget.

Get Up Liften biedt haar maatwerkoplossingen tevens aan vanuit een duurzame ambitie. Wij willen onze klanten een verantwoorde keuze en een milieu- en energiebewust product aanbieden, waarbij rekening wordt gehouden met een maximale levensduur en minimaal mogelijke belasting voor natuur en milieu.

Dit doen wij mede vanuit een duurzame bedrijfsvoering.