Over Get Up Liften

Over Get Up Liften

_L3A8243Get Up Liften is gespecialiseerd in levering en montage van personen-, platform– en goederenliften. Met een deskundig team dat al jarenlang ervaring heeft in de mobiliteitsbranche, realiseren wij liftoplossingen op maat voor onze klanten. Van luxe design liften, comfort-oplossingen tot innovatieve bedrijfsuitvoeringen. Wij maken elk niveau bereikbaar. Ook voor uw huis, bedrijfslocatie of winkelpand. Liftvervoer op elk niveau!

Betaalbare oplossing

We zetten ons graag in om, samen met u, de beste oplossing in verticaal vervoer te vinden en een geschikte lift te installeren. Bij Get Up Liften zorgen we er bovendien voor dat uw verticale vervoerswens betaalbaar blijft. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid. Get Up Liften B.V. is ontstaan op 1 januari 2014 vanuit de vestiging aan de Hoofdweg 60 te Emst in Gelderland. Sinds 2016 heeft Get Up haar hoofdkantoor aan de Riezebosweg 13 op het bedrijventerrein in Vaassen. Het bedrijf is een verzelfstandiging van KONE Get Up, een voormalige divisie van KONE BV (voorheen handelend als LTF liften B.V. te Utrecht).

Persoonlijk contact

Een persoonlijk contact met onze relaties staat bij ons centraal. Het team van Get Up Liften is graag uw eerste aanspreekpunt. We bezoeken u thuis of op locatie in Nederland, België en Luxemburg. Voor meer informatie of een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Bel of mail ons!