liften // platformliften // Motala

Motala: platform voor praktische bereikbaarheid

In een gebouw met twee of drie verdiepingen is een conventionele lift vaak geen optie. Zo’n ‘grote’ lift neemt dan bijvoorbeeld teveel ruimte in beslag, vraagt om een ingrijpende verbouwing en is niet kostenefficiënt. De Get Up Motala biedt hier de perfecte oplossing.
Get Up Liften levert en installeert een Motala-lift voor u op maat.
De Motala is er in verschillende uitvoeringen: de Motala 2000, de Motala Home en de Motala XL.

Nauwelijks bouwkundige aanpassingen

De Motala is een platformlift die zowel voor woning als bedrijfsomgeving bijzonder geschikt is. De krachtige en stabiele kettingmotor van deze platformlift zorgt, in tegenstelling tot veel platformliften die via spindel worden aangedreven, voor een prettige rit. Onderhoudsarm, storingsvrij, milieubewust en geruisloos; zijn dan ook kenmerken die de Motala typeren.

A-merk in platformliften

Dit A-merk in platformliften biedt veel mogelijkheden in uitvoering; zo kent de Motala een smalle uitvoering, waardoor de lift voor kleinere ruimten geschikt is en biedt de Motala ook een XL-oplossing. Daarmee is de Motala een prima partner voor bijvoorbeeld rolstoel- en rollatorvervoer. Een Motala is snel en eenvoudig te plaatsen, vraagt weinig ruimte en nauwelijks bouwkundige aanpassingen.

De Get Up Benelux Motala maakt uw huis levensloopbestendig; prettig wanneer u wat ouder wordt, slecht ter been en/of minder mobiel bent. De Motala 2000 platformlift is bovendien een praktische oplossing voor een winkel- of bedrijfsruimte met twee, drie of vier verdiepingen. Zo blijft uw winkelaanbod of bedrijf op elk niveau toegankelijk en goed bereikbaar voor uw klanten!

Het hart van de Get Up Benelux Motala 2000 platformlift is de gepatenteerde kettingaandrijving. De kettingen zijn over de gehele lengte ingebouwd in een kunststof profiel waardoor ze nooit kunnen ontsporen. De zeer degelijk uitgevoerde kettingaandrijving is ontworpen voor een levensduur van minimaal 25 jaar. De kettingaandrijving is compact, stil en betrouwbaar.

Soepel naar boven en beneden

De extra grote drukknoppen (vasthoudbesturing op het platform en overnamebesturing bij de schacht-toegangen) garanderen een eenvoudig gebruik van de installatie. Bovendien is de besturing zodanig uitgevoerd dat de installatie bij starten en stoppen automatisch de snelheid van het platform aanpast. Hierdoor is een soepele rit van het platform gegarandeerd.

Motala

impressie

Wilt u zien wat allemaal mogelijk is? Bekijk hier liftoplossingen op maat.

Ga naar de impressie pagina

contact

ma t/m vr van 08:30 – 17:00 uur. iso1 vca

telefoon: +31 578 66 16 14
e-mail: info@getupbenelux.com

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen