liften // platformliften // Get Up Platformlift

Get Up Platformlift: platform voor praktische bereikbaarheid

In een gebouw met twee of drie verdiepingen is een conventionele lift vaak geen optie. Zo’n ‘grote’ lift neemt dan bijvoorbeeld teveel ruimte in beslag, vraagt om een ingrijpende verbouwing en is niet kostenefficiënt. De Get Up Platformlift biedt hier de perfecte oplossing. Get Up Liften levert en installeert een platformlift voor u op maat.

Get Up Platformlift

Nauwelijks bouwkundige aanpassingen

De Get Up Platformlift is hydraulisch, spindelaangedreven en met kettingaandrijving verkrijgbaar, die zowel voor woning als bedrijfsomgeving bijzonder geschikt is. Onderhoudsarm, storingsvrij, milieubewust en geruisloos; zijn dan ook kenmerken die de Get Up Platform typeren.

A-merk in platformliften

Dit A-merk in platformliften biedt veel mogelijkheden in uitvoering; zo kent de Get Up Platformlift een smalle uitvoering, waardoor de lift voor kleinere ruimten geschikt is en biedt de Get Up Platformlift ook een XL-oplossing. Daarmee is de Get Up Platformlift een prima partner voor bijvoorbeeld rolstoel- en rollatorvervoer. Een Get Up Platformlift is snel en eenvoudig te plaatsen, vraagt weinig ruimte en nauwelijks bouwkundige aanpassingen.

De Get Up Platformlift Home maakt uw huis levensloopbestendig; prettig wanneer u wat ouder wordt, slecht ter been en/of minder mobiel bent. De Get Up Platformlift 2000 is bovendien een praktische oplossing voor een winkel- of bedrijfsruimte met twee, drie of vier verdiepingen. Zo blijft uw winkelaanbod of bedrijf op elk niveau toegankelijk en goed bereikbaar voor uw klanten!

Het hart van de Get Up Platformlift is de aandrijving. Deze is zeer degelijk, compact, stil, betrouwbaar en is ontworpen voor een levensduur van minimaal 25 jaar.

Soepel naar boven en beneden

De extra grote drukknoppen (vasthoudbesturing op het platform en overnamebesturing bij de schacht-toegangen) garanderen een eenvoudig gebruik van de installatie. Bovendien is de besturing zodanig uitgevoerd dat de installatie bij starten en stoppen automatisch de snelheid van het platform aanpast. Hierdoor is een soepele rit van het platform gegarandeerd

Get Up Platformlift

impressie

Wilt u zien wat allemaal mogelijk is? Bekijk hier liftoplossingen op maat.

Ga naar de impressie pagina

contact

ma t/m vr van 08:30 – 17:00 uur. iso1 vca

telefoon: +31 578 66 16 14
e-mail: info@getupbenelux.com

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi