liften // personenliften // huislift

huislift

waardevol wooncomfort

woonhuislift

Een leven lang genieten van uw huis? Met een huislift houdt u elk niveau bereikbaar in uw woning. In stijl, wel te verstaan. Een woonhuislift maakt uw huis levensloopbestendig. En daarmee is een huislift naast een praktische en efficiënte zaak, ook nog eens een economisch slimme investering. Het maakt een dure verhuizing bij ouderdom of andere fysieke klachten onnodig. Het comfort van zo'n huislift gaat tot wel vijf etages hoog!

Onze woonhuislift is eenvoudig in nieuwbouw- of een bestaande woning in te passen. De lift wordt zonder veel rompslomp geïnstalleerd en kan zowel binnenshuis als buitenshuis (ruimtebesparend) worden geplaatst. Zo beweegt de woonhuislift van Get Up Benelux geruisloos en soepel tussen de etages, terwijl u geniet van een comfortabele rit.

Een woonhuislift is er in diverse varianten. Zoekt u een functionele oplossing voor een wat kleinere woning of wilt u een luxe designlift voor uw huis? Wij bieden u een maatwerkoplossing die past bij uw wensen, uw vervoersbehoefte en uw budget.

Met diverse typen liften, waaronder de DomusLift, waar wij importeur van zijn, tillen wij uw wooncomfort naar een ander niveau. Een waardevol niveau! Ook het liftinterieur kiest u desgewenst in stijl; passend bij uw woning en uw smaak. Persoonlijker kan verticaal vervoer toch niet?

Wilt u zelf horen en zien hoe waardevol het comfort van een huislift is? Kijk dan deze tv-aflevering van 'Lang zult u wonen'.

huislift

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi