liften // personenliften // DomusLift

DomusLift

Het comfort van de DomusLift gaat tot vijf etages hoog en is voor elk huis of (klein) bedrijf bereikbaar. Zoekt u een betrouwbare en stijlvolle oplossing of wilt u een luxe designlift voor uw huis? De DomusLift geeft antwoord op elk niveau!

Keuze voor comfort en luxe

Reisbagage, koffers of de golftas naar boven? U hoeft het niet de trap op te dragen. En het tuinmeubilair naar de kelder verplaatsen? Een druk op de knop is voldoende; dat is een comfortabele gedachte. De DomusLift sluit perfect aan bij uw persoonlijke leefsituatie en biedt comfort op maat.

De DomusLift is eenvoudig in nieuwbouw- of een bestaande woning in te passen. De lift wordt zonder veel rompslomp geïnstalleerd en kan zowel binnenshuis als buitenshuis (ruimtebesparend) worden geplaatst. De Domus beweegt geruisloos en soepel tussen de etages, terwijl u geniet van een comfortabele rit.

De woonhuisliften van Get Up Benelux hebben Italiaans temperament. Get Up Benelux importeert de Domuslift van het bedrijf IGV, opgericht door Giuseppe Volpe in 1966. Giuseppe Volpe is een ingenieur met een natuurlijk instinct voor uitvinden. IGV biedt haar klanten een breed scala aan oplossingen voor de verticale mobiliteit en ontwikkelt continu op het gebied van technologie, innovatie en design.

Get Up Benelux heeft de exploitatie, levering en installatie van de DomusLift in januari 2014 overgenomen van partner KONE BV.

Wilt u meer weten over de DomusLift? Ontdek de Domus-story op DomusLift.com.

 

 

DomusLift

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi