liften // personenliften // design & liftinterieur

design & liftinterieur

De één houdt van steigerhouten meubelen en abstracte kunst, de ander van barokke kasten en bloemetjesbehang. Geen huis, inrichting of smaak zijn hetzelfde. Dus waarom uw lift wel? Wij helpen u aan een liftinterieur waar uw handtekening onder staat!

Design op maat

Het gemak van een woonhuislift wordt optimaal onderstreept als het design bij uw huis en inrichting past. De DomusLift combineert Italiaanse exclusiviteit met design op maat. Zo is ook uw huislift een persoonlijk statement van uw smaak en stijl.

Ons team adviseert en helpt u bij de ontwerp- en designmogelijkheden van uw lift. Om u een voorproefje te geven, hebben we een aantal voorbeelden ontwikkeld waarmee u inspiratie kunt opdoen voor de aankleding van uw liftcabine. Kijk vast eens in dit kleuren- en designoverzicht.

Liftexperience

Voor zowel de liftcabine als de (schacht)deuren bestaat een uitgebreide keuze in kleur, materialen en toepassingen. Vloer, wanden en plafond kunnen naar wens worden samengesteld. Dit aangevuld met passende verlichting. Zo wordt verticale mobiliteit een persoonlijke liftbeleving.

Kiest u voor design en een liftinterieur op maat? Neem contact op, we helpen u graag met uw liftontwerp.

design & liftinterieur

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi