liften // goederenliften & heftafels // Thorax

Thorax

Thorax goederenheffer - machinekamer bovende krachtpatser in goederenvervoer

De Thorax goederenheffer is een onmisbare schakel in uw logistiek. Hij vervoert moeiteloos pallets, rolcontainers of andersoortige stukgoederen. Bovendien is de Thorax zodanig uitgevoerd dat ongelijkmatige belastingen mogelijk zijn. Deze goederenheffer kan worden toegepast in magazijn, bedrijfsloods en productieruimten. Afhankelijk van uw branche kan de Thorax worden aangepast aan bijvoorbeeld gebruik in de zuivelindustrie, chemische sector of een explosiegevaarlijke omgeving.

Zelfdragende staalconstructie

De Thorax goederenheffer is speciaal voor dergelijke locaties ontworpen. hij is flexibel toepasbaar. De Thorax is snel en eenvoudig te plaatsen, neemt relatief weinig ruimte in en is gemakkelijk in gebruik. De Thorax goederenheffer wordt standaard geleverd met een zelfdragende staalconstructie en kan worden geplaatst in een bouwkundige schacht. Door gebruik te maken van de Thorax goederenheffer heeft u de mogelijkheid om veilig, snel en betrouwbaar goederen te verplaatsen binnen uw eigen gebouw.

Veilig in gebruik

De Thorax goederenheffer is voorzien van een kettingsysteem, dat aan weerszijden van de cabine bevestigd is. De kettingen zijn zodanig opgehangen over de gehele schachthoogte, dat er geen verstoringen in de kettingloop kunnen optreden. Dankzij de overname­besturing bij de schachttoegangen is hij gemakkelijk in gebruik. De installatie kan optioneel voor een geleidelijk starten en stoppen van de cabine worden uitgerust met een frequentieregeling. De frequentieregeling wordt dan ingebouwd in de machinekamerruimte boven in de schacht.

Krachtpatser met opties

De Thorax goederenheffer is ook, in beperkte uitvoering, leverbaar met een cabinebelasting van 2500 kg. Bij deze uitvoering zijn de normale aanvullende opties van toepassing, zoals personenbegeleiding en stootlijsten. Hiermee heeft Get Up Liften een stap vooruit gezet in standaardisatie van het leveringsprogramma en de vraag naar zwaardere cabinebelastingen in de logistieke sector.

Wilt u meer informatie over een liftoplossing voor uw bedrijf? Neem contact op. We helpen u graag vooruit!

Thorax

impressie

Wilt u zien wat allemaal mogelijk is? Bekijk hier liftoplossingen op maat.

Ga naar de impressie pagina

contact

ma t/m vr van 08:30 – 17:00 uur. iso1 vca

telefoon: +31 578 66 16 14
e-mail: info@getupbenelux.com

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen