liften // goederenliften & heftafels // Magnus

Magnus

Thorax goederenheffer - machinekamer bovende krachtpatser in goederenvervoer

De Magnus goederenheffer is een onmisbare schakel in uw logistiek. Hij vervoert moeiteloos pallets, rolcontainers of andersoortige stukgoederen. Bovendien is de Magnus zodanig uitgevoerd dat ongelijkmatige belastingen mogelijk zijn. Deze goederenheffer kan worden toegepast in magazijn, bedrijfsloods en productieruimten. Afhankelijk van uw branche kan de Magnus worden aangepast aan bijvoorbeeld gebruik in de zuivelindustrie, chemische sector of een explosiegevaarlijke omgeving.

Zelfdragende staalconstructie

De Magnus goederenheffer is speciaal voor dergelijke locaties ontworpen. hij is flexibel toepasbaar. De Magnus is snel en eenvoudig te plaatsen, neemt relatief weinig ruimte in en is gemakkelijk in gebruik. De Magnus goederenheffer wordt standaard geleverd met een zelfdragende staalconstructie en kan worden geplaatst in een bouwkundige schacht. Door gebruik te maken van de Magnus goederenheffer heeft u de mogelijkheid om veilig, snel en betrouwbaar goederen te verplaatsen binnen uw eigen gebouw.

Veilig in gebruik

De Magnus goederenheffer is voorzien van een kettingsysteem, dat aan weerszijden van de cabine bevestigd is. De kettingen zijn zodanig opgehangen over de gehele schachthoogte, dat er geen verstoringen in de kettingloop kunnen optreden. Dankzij de overname­besturing bij de schachttoegangen is hij gemakkelijk in gebruik. De installatie kan optioneel voor een geleidelijk starten en stoppen van de cabine worden uitgerust met een frequentieregeling. De frequentieregeling wordt dan ingebouwd in de machinekamerruimte boven in de schacht.

Krachtpatser met opties

De Magnus goederenheffer is ook, in beperkte uitvoering, leverbaar met een cabinebelasting van 2500 kg. Bij deze uitvoering zijn de normale aanvullende opties van toepassing, zoals personenbegeleiding en stootlijsten. Hiermee heeft Get Up Liften een stap vooruit gezet in standaardisatie van het leveringsprogramma en de vraag naar zwaardere cabinebelastingen in de logistieke sector.

Wilt u meer informatie over een liftoplossing voor uw bedrijf? Neem contact op. We helpen u graag vooruit!

Magnus

impressie

Wilt u zien wat allemaal mogelijk is? Bekijk hier liftoplossingen op maat.

Ga naar de impressie pagina

contact

ma t/m vr van 08:30 – 17:00 uur. iso1 vca

telefoon: +31 578 66 16 14
e-mail: info@getupbenelux.com

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi