liften // goederenliften & heftafels

goederenliften & heftafels

Thorax - elektronische krachtpatsers in goederenvervoerkrachtpatsers en slimme helpers

Goederenheffers, heftafels en aanvullende constructies. Het zijn de onmisbare schakels in de logistiek van uw bedrijf of organisatie. Als zware vrachten, kleine en grote ladingen snel en moeiteloos naar een ander niveau moeten worden getild, zijn deze krachtpatsers en slimme helpers uw beste vriend.

Get Up Liften zorgt voor liftinstallaties die uw logistiek vloeiend laten verlopen. Een efficiënte en effectieve partner voor uw bedrijfsproces. Een krachtpatser of slimme helper op maat zogezegd.

Met de Magnus zet Get Up Liften een elektrische goederenheffer van formaat in de markt. Van tekening tot installatie leveren we u een 2 ton tillende goederenheffer die van aanpakken weet. Afhankelijk van uw branche en uw specifieke vervoersvraag passen we de Magnus natuurlijk desgewenst aan.

Get Up Liften is bovendien leverancier van diverse soorten heftafels en aanvullende constructies. Ook voor klein goederentransport zijn wij uw partner. Wij leveren en installeren horeca-, service- en dienstliften op maat voor uw onderneming of horecagelegenheid.

Maatwerk in groot en klein goederenvervoer.

 

goederenliften & heftafels

impressie

Wilt u zien wat allemaal mogelijk is? Bekijk hier liftoplossingen op maat.

Ga naar de impressie pagina

contact

ma t/m vr van 08:30 – 17:00 uur. iso1 vca

telefoon: +31 578 66 16 14
e-mail: info@getupbenelux.com

Onze klanten

Schiphol
Van der Valk
Ahold
Kruidvat
Rijksgebouwendienst
Huuskes
Damen
Schindler
TK
van Rooi